Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Dairy Free
Burger ze słonecznikiem, sezamem i marchewką, sos pomidorowy, kasza bulgur, surówka z czerwonej kapusty
Imbir, Natka pietruszki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Nasiona słonecznika, SEZAM biały, Płatki OWSIANE, JAJA kurze, Marchew, Kasza jaglana, Czosnek, Cebula czerwona, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 392 kJ/572 kcal |
Tłuszcz: 20,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 84,1 g w tym cukry: 10,6 g |
Błonnik: 13,3 g |
Białko: 20,2 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.