Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
Burgery jagnięco-wołowe z miętowym relishem, kasza bulgur z czarnym sezamem, grillowana papryka i cukinia
Mięta, Jagnięcina, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Wołowina, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Cukinia, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Papryka czerwona, Papryka żółta, SEZAM czarny, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szczypiorek
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.