Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
Burgery jagnięco-wołowe z miętowym relishem, kasza bulgur z czarnym sezamem, grillowana papryka i cukinia
Mięta, Jagnięcina, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Wołowina, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Cukinia, Pieprz czarny, Papryka czerwona, Papryka żółta, SEZAM czarny, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Oliwa z oliwek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 079 kJ/736 kcal |
Tłuszcz: 35,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,6 g |
Węglowodany: 55,0 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 8,8 g |
Białko: 51,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.