Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Burgery z indyka z cukinią w sosie pomidorowo-serowym, kuskus perłowy, surówka koperkowa
Indyk, Natka pietruszki, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Pieprz biały, Gałka muszkatołowa, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), kuskus perłowy (zawiera GLUTEN), JAJA kurze, Kmin rzymski, Czosnek, cukinia, Cebula biała, Sól, Pieprz czarny, Oregano, Olej rzepakowy, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 640 kJ/870 kcal |
Tłuszcz: 28,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,9 g |
Węglowodany: 94,0 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 7,5 g |
Białko: 62,6 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.