Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.16
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Burrito bowl z czarną fasolą, kolorową papryką i pomidorem, guacamole, eko nachosy
Nachosy bezglutenowe ekologiczne (Mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól), Fasola czarna, Awokado Hass, Czosnek, Pieprz czarny, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pomidor, Sałata rzymska mini
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 744 kJ/417 kcal |
Tłuszcz: 16,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 61,7 g w tym cukry: 5,4 g |
Błonnik: 16,8 g |
Białko: 16,3 g |
Sól: 2,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.