Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Burrito bowl z indykiem, guacamole z pomidorami

Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sól, Papryka wędzona, Kolendra (nasiona), Kmin rzymski, Indyk, Chili, Kukurydza, Sok z limonki świeżo wyciskany, Kolendra, Czosnek, Cebula czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Salsa chipotle (papryka chipotle, woda, sos pomidorowy, ocet, olej roślinny, sól, cebula, czosnek, cukier, przyprawy), Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Cebula czerwona, Fasola czerwona, Olej rzepakowy, Ryż basmati

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 261 kJ/301 kcal
Tłuszcz: 10,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 28,4 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 23,6 g
Sól: 0,6 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: