Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten
  • Less Carb

Burrito bowl z indykiem, guacamole z pomidorami

Indyk, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Fasola czerwona, Awokado Hass, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Ryż basmati, Kukurydza, Oliwa z oliwek, Czosnek, Salsa chipotle (papryka chipotle, woda, sos pomidorowy, ocet, olej roślinny, sól, cebula, czosnek, cukier, przyprawy), Sok z limonki, Olej rzepakowy, Kolendra, Sól, Sok z cytryny, Chili, Kmin rzymski, Kolendra (nasiona), Papryka wędzona

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 249 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 10,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 27,7 g
w tym cukry: 4,2 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 23,5 g
Sól: 0,6 g

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: