Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Less Carb
Burrito bowl z indykiem, guacamole z pomidorami
Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Sól, Papryka wędzona, Kolendra (nasiona), Kmin rzymski, Indyk, Chili, Kukurydza, Sok z limonki świeżo wyciskany, Kolendra, Czosnek, Cebula czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Salsa chipotle (papryka chipotle, woda, sos pomidorowy, ocet, olej roślinny, sól, cebula, czosnek, cukier, przyprawy), Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Cebula czerwona, Fasola czerwona, Olej rzepakowy, Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 261 kJ/301 kcal |
Tłuszcz: 10,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 28,4 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 23,6 g |
Sól: 0,6 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.