Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Burrito z meksykańskim gulaszem z wegańskim mięsem mielonym, guacamole, surówka z czerwonej kapusty

Cebula czerwona, Fasola czerwona, Sok z limonki świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Awokado Hass, Tortilla PSZENNA, Wegańskie mięso mielone (woda, białko SOJOWE, oleje roślinne (rzepakowy, kokosowy), stabilizator: metyloceluloza, aromaty naturalne, ocet spirytusowy, sól, sok z buraka w proszku, koncentraty roślinne (czerwonej papryki, marchwi, czarnej porzeczki), ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO, cebula w proszku, czosnek w proszku, pieprz czarny), Oliwa z oliwek, Kukurydza, Sól, Chili, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw)

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 511 kJ/600 kcal
Tłuszcz: 16,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
Węglowodany: 87,8 g
w tym cukry: 12,8 g
Błonnik: 7,4 g
Białko: 24,1 g
Sól: 2,8 g

Alergeny

  • gluten
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: