Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
Caldo verde ze szpinakiem, ziemniaczkami i kiełbasą chorizo
Koncentrat pomidorowy 30%, MASŁO 82% tł., Oliwa z oliwek, Ziemniaki, Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Koperek, Por, Szpinak baby, Chorizo
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 653 kJ/156 kcal |
Tłuszcz: 6,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 18,7 g w tym cukry: 1,8 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 7,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.