Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Cannelloni nadziewane bolognese z kukurydzą i serem cheddar
ser mozzarella, ser cheddar (SER Mozzarella 78,5%, SER cheddar 18,5%), Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Oregano, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Wieprzowina, Wołowina, Cebula biała, Czosnek, Sól, Kukurydza, Marchew, SELER naciowy, Pieprz czarny, Cukier
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 813 kJ/194 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 17,1 g w tym cukry: 6,4 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 10,7 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.