Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39 Star

Cannelloni nadziewane szpinakiem, brokułami i mozzarellą w sosie pomidorowym

Brokuły, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Szpinak, Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Cebula biała, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), JAJA kurze, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Bazylia, Pieprz czarny, Chili, Gałka muszkatołowa, Cukier

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 064 kJ/493 kcal
Tłuszcz: 16,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g
Węglowodany: 60,9 g
w tym cukry: 12,4 g
Błonnik: 11,0 g
Białko: 25,2 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: