Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
Cannelloni nadziewane szpinakiem, brokułami i mozzarellą w sosie pomidorowym
Bazylia, Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Chili, Gałka muszkatołowa, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Brokuły, Czosnek, Olej rzepakowy, JAJA kurze, Szpinak, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukier
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 043 kJ/488 kcal |
Tłuszcz: 16,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 60,0 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 10,4 g |
Białko: 24,8 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.