Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Cannelloni z chorizo i ciecierzycą w sosie pomidorowym, grillowana cykoria, cukinia i pomidorki
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Bazylia, Pomidorki cherry żółte, Cykoria czerwona, Cukinia, Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Ciecierzyca, Czosnek, Chorizo, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, Cebula biała, Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Cukier
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 961 kJ/230 kcal |
Tłuszcz: 9,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g |
Węglowodany: 23,8 g w tym cukry: 7,8 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 12,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.