Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
Cannelloni z czarną fasolką, papryką i bakłażanem w sosie pomidorowym
Bazylia, Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Bakłażan, Cebula biała, Fasola czarna, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Czosnek, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukier
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 050 kJ/490 kcal |
Tłuszcz: 17,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 63,0 g w tym cukry: 15,1 g |
Błonnik: 10,9 g |
Białko: 19,5 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.