Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star

Cannelloni z czarną fasolką, papryką i bakłażanem w sosie pomidorowym

Bazylia, Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Bakłażan, Cebula biała, Fasola czarna, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pieprz czarny, Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Sól, Czosnek, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukier

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 050 kJ/490 kcal
Tłuszcz: 17,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g
Węglowodany: 63,0 g
w tym cukry: 15,1 g
Błonnik: 10,9 g
Białko: 19,5 g
Sól: 2,8 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: