Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.92
Cannelloni z dynią i serem gorgonzola w sosie pomidorowym
Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Gałka muszkatołowa, Mąka kukurydziana, Pieprz biały, Ser gorgonzola (pasteryzowane MLEKO krowie, sól, podpuszczka zwierzęca (cielęca)), Sól, Dynia, Ziemniaki, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, ORZECHY WŁOSKIE, Cukier
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 274 kJ/304 kcal |
Tłuszcz: 14,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g |
Węglowodany: 33,6 g w tym cukry: 7,6 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 11,1 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.