Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Cannelloni z kurczakiem, szpinakiem i żółtym serem w sosie pomidorowym, sałatka z sosem winegret
Roszponka, Szpinak, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Cukier, Pomidorki daktylowe, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Ogórek zielony, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Koncentrat pomidorowy 30%, JAJA kurze, Bazylia, Czosnek, Cebula biała, Sól, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Kurczak (pierś), Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 859 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 12,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 14,6 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.