Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.24
Cannelloni z łososiem i parmezanem w sosie pomidorowym
Bazylia, Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Cukinia, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Czosnek, Sól, ŁOSOŚ, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Cebula biała, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cukier
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 819 kJ/913 kcal |
Tłuszcz: 61,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,1 g |
Węglowodany: 58,0 g w tym cukry: 15,3 g |
Błonnik: 7,0 g |
Białko: 58,3 g |
Sól: 2,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.