Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
Cannelloni z ricottą, chili, cytryną i grillowanymi warzywami, roszponka z pomidorkami, sos winegret
Roszponka, Cukier, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Makaron cannelloni (semolina z PSZENICY durum, woda), Pomidorki daktylowe, Cytryna, Papryka czerwona, cukinia, Bakłażan, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Olej rzepakowy, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 993 kJ/237 kcal |
Tłuszcz: 12,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 22,5 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.