Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.06
-
Dairy Free
Caponata z bakłażanem, pomidorami i oliwkami, chleb żytni
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Papryka wędzona, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, SELER naciowy, Rodzynki (rodzynki, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka słodka, Bakłażan, Papryka ostra, orzechy pinii, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Oliwa z oliwek, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 124 kJ/508 kcal |
Tłuszcz: 21,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 63,8 g w tym cukry: 15,4 g |
Błonnik: 11,9 g |
Białko: 9,9 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.