Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
Caprese z nektarynką i sosem pistacjowym
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Nektarynka, Ser mozzarella (MlLEKO krowie pasteryzowane, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, podpuszczka mikrobiologiczna), Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, ORZECHY PISTACJOWE, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 603 kJ/144 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 6,4 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.