Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Carpaccio z buraka z sosem sezamowym i granatem
Burak, Granat, Rukola, Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pieprz czarny, Sól, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 470 kJ/112 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g |
Węglowodany: 8,2 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 1,9 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.