Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Casserole z kurczakiem, pieczarkami i kukurydzą w sosie piwnym, pieczone ziemniaki, surówka z czerwonej kapusty
Cebula czerwona, Kurkuma, Tymianek, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Oliwa z oliwek, Kapusta czerwona, Cukier, Cebula, Sok z cytryny, Papryka słodka, Papryka ostra, Kurczak (pierś), Wywar warzywny (zawiera SELER), Cynamon, Pieczarka, Kukurydza, Czosnek, Piwo pszeniczne bezalkoholowe, Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 111 kJ/505 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 57,4 g w tym cukry: 12,5 g |
Błonnik: 9,2 g |
Białko: 41,4 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.