Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.51
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Chakalaka z bobem
Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Marchew, Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tymianek, Cebula biała, Czosnek, Sól, Bób, Imbir, Papryczka chili, Papryka czerwona, Papryka zielona
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 715 kJ/171 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 23,8 g w tym cukry: 7,3 g |
Błonnik: 9,2 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 0,0 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.