Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Chakalaka z kukurydzą, papryką i marchewką, ryż brązowy
Koncentrat pomidorowy 30%, Marchew, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tymianek, Cebula biała, Czosnek, Sól, Imbir różowy marynowany, Kukurydza, Ryż brązowy
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 150 kJ/514 kcal |
Tłuszcz: 14,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 84,2 g w tym cukry: 16,6 g |
Błonnik: 13,7 g |
Białko: 11,3 g |
Sól: 0,9 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.