Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Chałka z bekonem, jajkiem sadzonym i pomidorami
Boczek wędzony (zawiera SOJĘ), Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Pomidorki daktylowe, Chili, Miód pszczeli, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych)
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 074 kJ/496 kcal |
Tłuszcz: 26,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 41,1 g w tym cukry: 1,9 g |
Błonnik: 2,4 g |
Białko: 23,2 g |
Sól: 4,1 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.