Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.61 Star

Chałka z cheddarem i jajkiem sadzonym, rukola, papryka, domowy ketchup

JAJA kurze, Papryka czerwona, Chałka (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Rukola, Cebula biała, Olej rzepakowy, SELER naciowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Sól, Koncentrat pomidorowy 30%, Pieprz czarny, Cukier, Czosnek, .

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 488 kJ/595 kcal
Tłuszcz: 37,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,3 g
Węglowodany: 30,8 g
w tym cukry: 4,8 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 35,9 g
Sól: 3,3 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: