Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Chałka z cheddarem i jajkiem sadzonym, rukola, papryka, domowy ketchup
Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Cebula biała, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SELER naciowy, Sól, Czosnek, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Papryka czerwona, Rukola, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 489 kJ/595 kcal |
Tłuszcz: 37,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14,3 g |
Węglowodany: 30,8 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 35,9 g |
Sól: 4,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.