Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
-
Dairy Free
Chałka z łososiem i guacamole, świeże warzywa
Chałka (zawiera JAJA i GLUTEN) (ciasto: mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże; kruszonka: mąka PSZENNA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), cukier), Awokado Hass, Czosnek, Pieprz czarny, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sól, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Pomidorki daktylowe, Rukola
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 581 kJ/617 kcal |
Tłuszcz: 27,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 66,3 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 27,8 g |
Sól: 4,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.