Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Vegan
Chana masala z ciecierzycą i kolendrą, pita pszenna
Cebula biała, Cynamon, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Imbir, Kmin rzymski, Kurkuma, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Papryka ostra, Papryka słodka, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Ciecierzyca, Czosnek, Kolendra, Pita pszenna (Mąka PSZENNA, woda, sól, drożdże, ocet winny, cukier, mączka słodowa PSZENNA)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 837 kJ/200 kcal |
Tłuszcz: 5,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 31,6 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 7,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.