Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.41 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Chana masala z ciecierzycą i kolendrą, pita pszenna

Ciecierzyca, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pita pszenna (Mąka PSZENNA, woda, mąka żytnia, drożdże piekarskie, cukier, oleje roślinne (olej słonecznikowy), sól, substancja konserwująca: propionian wapnia), Cebula biała, Kolendra, Olej rzepakowy, Kurkuma, Czosnek, Sól, Cynamon, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Imbir, Kmin rzymski, Papryka ostra, Papryka słodka

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
847 kJ/202 kcal
Tłuszcz: 8,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g
Węglowodany: 25,9 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,7 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: