Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Chana masala z ciecierzycą, ryż basmati
Czarnuszka, Szczaw krwisty, Kolendra, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Kmin rzymski, Imbir, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Cynamon, Cebula biała, Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 603 kJ/622 kcal |
Tłuszcz: 17,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,3 g |
Węglowodany: 101,3 g w tym cukry: 10,4 g |
Błonnik: 10,6 g |
Białko: 20,3 g |
Sól: 0,9 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.