Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Less Gluten
-
Less Carb
Chili con carne, ryż brązowy*
JOGURT naturalny 2% tł., Czosnek, Natka pietruszki, Limonka, Wołowina, Wieprzowina, Kukurydza, Fasola czerwona, Sól, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Chili, Ryż brązowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 741 kJ/416 kcal |
Tłuszcz: 14,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 36,2 g w tym cukry: 6,5 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 33,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.