Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
Chili sin carne z cheddarem, tortille pszenne
Cebula czerwona, Pieprz czarny, Ser cheddar (MLEKO, sól, kultury bakterii, barwnik: annato), Limonka, Fasola czerwona, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Chili, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Marchew, Kmin rzymski, Tortilla PSZENNA
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 901 kJ/215 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 31,9 g w tym cukry: 7,2 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.