Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
Chili z czerwoną fasolą, ryż biały
Cebula czerwona, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kukurydza, Fasola czerwona, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, SELER naciowy, Pieprz czarny, Kmin rzymski, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Marchew, Ryż biały
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 930 kJ/222 kcal |
Tłuszcz: 5,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 35,9 g w tym cukry: 6,8 g |
Błonnik: 5,5 g |
Białko: 7,0 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.