Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Chili z drobiowym mięsem mielonym, ryż biały z groszkiem
Cebula czerwona, SELER naciowy, Groszek zielony, Kukurydza, Indyk, Indyk, Fasola czerwona, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Kmin rzymski, Pieprz czarny, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Marchew, Koncentrat pomidorowy 30%, Ryż biały
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 815 kJ/195 kcal |
Tłuszcz: 2,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g |
Węglowodany: 29,6 g w tym cukry: 6,7 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 12,8 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.