Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
-
Less Carb
Chili z indykiem, jogurt grecki
Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Tymianek, Kolendra, Indyk, Imbir, Fasola czerwona, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, SELER naciowy, Pieprz czarny, Cebula czerwona, Papryka żółta, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Marchew, Kmin rzymski, Chili
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 612 kJ/146 kcal |
Tłuszcz: 3,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 11,3 g w tym cukry: 5,5 g |
Błonnik: 2,5 g |
Białko: 16,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.