Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37 Star
  • Less Carb

Chili z indykiem, jogurt grecki

chili sin carne 49% (pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), fasola czerwona, papryka żółta, papryka czerwona, cebula czerwona, marchew, SELER naciowy, olej rzepakowy, ocet balsamiczny, sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), czosnek, kmin rzymski, papryka ostra, papryka słodka, papryka wędzona, pieprz czarny, chili, sól), jogurt grecki light 27% (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), indyk 24% (indyk, imbir, kmin rzymski, kolendra, papryka słodka, pieprz czarny, sól, tymianek, olej rzepakowy, woda)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
610 kJ/146 kcal
Tłuszcz: 3,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g
Węglowodany: 11,3 g
w tym cukry: 5,5 g
Błonnik: 2,5 g
Białko: 16,1 g
Sól: 0,6 g

Alergeny

  • gluten
  • mleko
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: