Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
Chilli sin carne podane z ryżem
Ser mozzarella (MLEKO, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Soczewica zielona, Fasola czerwona, Czosnek, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sól, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka żółta, Cebula czerwona, Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Marchew, Kmin rzymski, Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 089 kJ/738 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 122,8 g w tym cukry: 15,3 g |
Błonnik: 14,2 g |
Białko: 31,2 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.