Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.3
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Chińskie pulpety wieprzowe w sosie słodko-kwaśnym, ryż basmati
Imbir różowy marynowany, JAJA kurze, Ananas, Sok z cytryny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Marchew, Mąka ziemniaczana, Cukier, Cebula czerwona, Ryż basmati, Sól, Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Czosnek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Wieprzowina, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Sos ostrygowy (zawiera MIĘCZAKI), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Płatki OWSIANE bezglutenowe, Pieprz czarny, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 232 kJ/295 kcal |
Tłuszcz: 13,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 27,5 g w tym cukry: 3,0 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 14,9 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mięczaki
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.