Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Less Gluten
-
Less Carb
Chleb bezglutenowy z jajkiem sadzonym i serem gouda, pesto z suszonych pomidorów, kolorowa papryka
Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Szczypiorek, Papryka czerwona, Papryka żółta, Czosnek, Oliwa z oliwek, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 058 kJ/253 kcal |
Tłuszcz: 17,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 14,7 g w tym cukry: 2,5 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 12,5 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.