Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Chleb bezglutenowy z jajkiem sadzonym i serem gouda, pesto z suszonych pomidorów, kolorowa papryka

JAJA kurze, Papryka czerwona, Papryka żółta, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), ., Ser żółty gouda (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii, barwnik: annato), Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Oliwa z oliwek, Szczypiorek, Pieprz czarny, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 058 kJ/253 kcal
Tłuszcz: 17,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 14,7 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 2,6 g
Białko: 12,5 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: