Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Chleb bezglutenowy z omletem jajecznym, szpinakiem i twarożkiem z suszonymi pomidorami, słupki warzyw

Marchew, Kiełki rzodkiewki, Szpinak baby, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy półtłusty, Papryka czerwona, SELER naciowy

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 080 kJ/258 kcal
Tłuszcz: 12,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 25,1 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 11,2 g
Sól: 1,0 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: