Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
-
Less Carb
Chleb bezglutenowy z omletem jajecznym, szpinakiem i twarożkiem z suszonymi pomidorami, słupki warzyw
Marchew, Kiełki rzodkiewki, Szpinak baby, Chleb bezglutenowy z ziarnami (Skrobia PSZENNA bezglutenowa, nasiona słonecznika, siemię lniane , woda, pestki dyni, mąka z siemienia lnianego, gryka, cukier, drożdże, sól), Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, JAJA kurze, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), SER twarogowy półtłusty, Papryka czerwona, SELER naciowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 080 kJ/258 kcal |
Tłuszcz: 12,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 25,1 g w tym cukry: 4,3 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 11,2 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.