Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Chleb razowy z pastą z kurczaka i piklami z ogórka
Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Czosnek, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Natka pietruszki, Ogórki konserwowe mini (zawierają GORCZYCĘ)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 002 kJ/240 kcal |
Tłuszcz: 10,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 23,6 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 13,9 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.