Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Less Gluten
Chlebek bananowy z czekoladą, serek waniliowy z marakują i pomarańczą
Marakuja pulpa (Marakuja, cukier), Chipsy bananowe (banan, olej kokosowy, cukier, aromat), Cukier, Cynamon, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Mąka ORKISZOWA, Mąka PSZENNA, JAJA kurze, Olej rzepakowy, Soda oczyszczona, Banan, Pomarańcza, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 214 kJ/529 kcal |
Tłuszcz: 24,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,6 g |
Węglowodany: 63,6 g w tym cukry: 31,4 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 14,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.