Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.65
Chlebek batatowy, twarożek waniliowy, chutney porzeczkowy
Cukier, Batat, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), MIGDAŁY w płatkach, Porzeczki czarne, Nasiona chia, Mąka ziemniaczana, Ksylitol, Olej kokosowy, Soda oczyszczona, Cynamon, Proszek do pieczenia, Pasta waniliowa, Miód pszczeli, JAJA kurze, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Mąka PSZENNA, Imbir, Gałka muszkatołowa, SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 117 kJ/506 kcal |
Tłuszcz: 15,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g |
Węglowodany: 80,6 g w tym cukry: 13,4 g |
Błonnik: 9,0 g |
Białko: 17,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.