Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.76
Chlebek batatowy, twarożek waniliowy, chutney truskawkowy
Borówka amerykańska, Proszek do pieczenia, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Truskawki, Mąka ziemniaczana, Olej kokosowy, Batat, Soda oczyszczona, Pasta waniliowa, Cukier, Miód pszczeli, JAJA kurze, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Mąka PSZENNA, Imbir, Gałka muszkatołowa, Cynamon, SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 991 kJ/237 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 37,3 g w tym cukry: 11,0 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 8,8 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.