Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
-
Less Carb
Chlebek kukurydziany naszego wypieku z cheddarem, powidłami śliwkowymi i jajkiem sadzonym, rukolą i pomidorkami
Powidła śliwkowe, Rukola, JOGURT naturalny 2% tł., Mąka kukurydziana, Miód pszczeli, ser mozzarella, ser cheddar (SER Mozzarella 78,5%, SER cheddar 18,5%), Olej rzepakowy, Papryka ostra, Soda oczyszczona, Sól, JAJA kurze, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Pomidorki daktylowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 010 kJ/241 kcal |
Tłuszcz: 9,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 27,7 g w tym cukry: 9,4 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 10,5 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.