Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Less Gluten
Chłodnik na jogurcie naturalnym z botwinką i jajkiem
Burak, JOGURT naturalny 2% tł., Koncentrat buraczkowy (Zagęszczony sok z buraków ćwikłowych, woda, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają SELER), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają SELER, MLEKO)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Botwinka, Koperek, Szczypiorek, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 859 kJ/205 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 23,3 g w tym cukry: 13,2 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 15,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.