Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.04
-
Dairy Free
Chłodnik pomidorowy z salsą ze świeżych warzyw i ziołowymi grzankami
Cebula czerwona, Sól, Oregano, Cebula biała, Tymianek, Chleb razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Szczypiorek, Papryka zielona, Papryka czerwona, Ogórek zielony, Natka pietruszki, Sok z limonki świeżo wyciskany, Olej rzepakowy, Cukier trzcinowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia, Sos worcestershire (zawiera SELER), Sos tabasco (ocet, czerwona ostra papryka, sól), Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pomidory (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Ocet ryżowy (woda, ryż), Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona
Alergeny
- gluten
- seler
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.