Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.01
-
Less Gluten
Chłodnik z rzodkiewką, ogórkiem, estragonem i żurawiną
Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Estragon, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sól, Cebula dymka, Czosnek, Olej rzepakowy, JOGURT naturalny 2% tł., Mięta, Ogórek zielony, Rzodkiewka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 679 kJ/162 kcal |
Tłuszcz: 4,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 22,8 g w tym cukry: 15,7 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.