Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Cholay, czyli indyjska potrawka z cieciorką, dynią i szpinakiem, ryż jaśminowy
Cebula biała, Chili, Dynia, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Kurkuma, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sok z cytryny, Szpinak, Ciecierzyca, Czosnek, Sól, Kiełki słonecznika, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 276 kJ/305 kcal |
Tłuszcz: 10,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g |
Węglowodany: 45,5 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 8,4 g |
Sól: 0,2 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.