Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.9
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Chowder z pieczonego kalafiora, czosnku i nerkowców
Wywar warzywny (zawiera SELER), Kalafior, Oliwa z oliwek, ORZECHY NERKOWCA, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Pasta z tamaryndowca, Sok z cytryny, Ziemniaki, Ciecierzyca, Czosnek, Olej rzepakowy
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 620 kJ/148 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 18,0 g w tym cukry: 2,7 g |
Błonnik: 3,6 g |
Białko: 5,9 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- orzechy
- seler
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.