Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
Chrupiąca sałatka z kolorowych marchewek z prażonymi orzechami macadamia i parmezanem
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Tymianek, Marchew fioletowa, Marchew, Marchew żółta obrana, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Sól, ORZECHY MAKADAMIA
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 672 kJ/161 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 14,0 g w tym cukry: 6,9 g |
Błonnik: 7,2 g |
Białko: 3,9 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.