Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
-
Dairy Free
Ciasteczka czekoladowe z nutą mięty
Aromat miętowy, Cukier, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Kakao, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Pasta z migdałów (MIGDAŁY pieczone (100%)), Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Sól, JAJA kurze, Mięta, Olej kokosowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 472 kJ/113 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g |
Węglowodany: 9,9 g w tym cukry: 1,0 g |
Błonnik: 0,8 g |
Białko: 2,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.