Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.13
-
Dairy Free
Ciasteczka dyniowe z masłem orzechowym
Cukier, Cynamon, Gałka muszkatołowa, Imbir, Kardamon, Mąka ORKISZOWA, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Miód pszczeli, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Dynia, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 045 kJ/250 kcal |
Tłuszcz: 11,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 27,2 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.