Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Ciastka oreo bez nabiału
Chipsy kokosowe, Dynia pestki, Karob, Nasiona słonecznika, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Płatki ryżowe
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 888 kJ/212 kcal |
Tłuszcz: 11,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 21,5 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 6,3 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.