Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
Ciastka pełnoziarniste z żurawiną, gruszka
gruszka, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Mąka owsiana bezglutenowa, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Płatki OWSIANE bezglutenowe, Sok z cytryny, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Olej kokosowy, Siemię lniane
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 513 kJ/122 kcal |
Tłuszcz: 4,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 19,0 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 1,4 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.